2014. június 15., vasárnap

Könyvajánló: Gift (Andrea J. Buchanan)

Megérkezett blogunk második könyvajánlója, amelyben Andrea J. Buchanan Gift című könyvéről írok majd nektek pár szót. Mielőtt komolyabban belemerülnénk a dologba, tisztáznom kell, hogy ezt csak azok fogják tudni elolvasni, akik rendelkeznek bizonyos szintű angol nyelvtudással, ugyanis tudtommal csak angolul érhető el.

Alapvetően egy ifjúsági könyvnek mondanám, de tulajdonképp bármelyik korosztálynak a figyelmébe merem ajánlani, szerintem kifejezetten remekre sikerült.

Tartalom


A könyv a középiskolás Daisy nevű lány életéről szól, aki rendelkezik egy titkos erővel, egy ajándékkal az élettől, amelyről csak a legobb barátnője tud. Egy napon a főszereplő megpróbál segíteni egy rejtélyes osztálytársának, azonban ekkor váratlan felfedezést tesz... Nem ő az egyetlen, aki rejteget valamiféle titkot.

Vélemény


Alapvetően meglehetősen pozitív véleménnyel vagyok a könyvről. A történetből tulajdonképp számtalan dolgot megtanulhat az ember, sok érdekes gondolatra rávilágít. Maga a szerintem meglehetősen igényes és élvezhető, elég jól megismerhetjük belőle a szereplők világát. Azok számára akik esetleg kedvelik a kicsit mágikusabb dolgokat, kifejezetten tudom ajánlani. Annyira komoly angol nyelvtudást tulajdonképp nem igényel a megértése, tehát ez ne riasszon vissza senkit attól, hogy beleolvasson.

További tartalmak


Ez több mint egy könyv, és talán ez teszi ennyire vonzóvá a mai fiatalság számára. A történethez egy minecraft pálya, valamint néhány zeneszám és videó is készült, amelyeket az alábbi honlapon érhettek el: IDE KELL KLIKKELNI

Adatlap és beszerzés


Hossza: kb. 340 oldal
Író(k): Andrea J. Buchanan
Beszerzés: erre vonatkozó információk: http://www.openyourgift.com/
Nyelv: ANGOL

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el a véleményedet!

Népszerű

Könyvajánló: A szent johanna gimi 1. - Kezdet (Leiner Laura)

Ez a bejegyzés kicsit eltér a kicsit eltérő lesz az eddigi könyvajánló posztoktól, ugyanis most az eredeti célom nem az olvasás volt, hane...